Ajánlatkérés

Kérj tőlem ajánlatot

Az alábbi űrlap kitöltésével ajánlatot is tudsz kérni tőlem

Segitség

Segítség ajánlatkéréshez

A fenti kérdések sokat segítenek nekem az árajánlat elkészítésében. Amennyiben a válaszokból úgy ítélem meg, hogy további kérdéseket kell megbeszélnünk, keresni foglak.
Alább olvashatsz egy kis segítséget a kitöltéshez.

Vállalkozásod bemutatása

Hogyan definiálnád pár mondatban, hogy pontosan mi a szolgáltatás, amire a weboldalad, logód, stb készül? Mióta foglalkozol az adott tevékenységgel? Ha van FB, Insta oldalad kérlek add meg elérhetőségét.

Árajánlat elfogadása után fogunk további részletekbe belemerülni.

Ha weboldalt szeretnél

Milyen weboldalt szeretnél? Mi lenne a weboldal célja, mit szeretnél elérni vele? Hány oldalas weboldalra gondoltál? Szeretnél-e feliratkozókat gyűjteni? Blogot vezetni? Más speciális igény?

Ha nincs elképzelés, természetesen segítek, javaslatot adok.

Ha webáruházat szeretnél

Milyen termékekről van szó? Milyen termékjellemzőket szeretnél választhatóvá tenni? (pl:szín, méret, stb.) Mennyi termékkel illetve termékkategóriával indulna a boltod? Speciális szállítási/fizetési igények? Egyéb extra igények megfogalmazása.

Ha a marketing automatizáció érdekel

Mi lenne az elképzelésed, van-e elképzelt folyamatod? Mi lenne a célod? Egy konkrét terméket/szolgáltatást eladni? Kampányt indítani? Önműködő rendszert kiépíteni? Feliratkozókat gyűjteni, akikből később vásárlóid lehetnek?

Ha nincs elképzelés, és javaslatot szeretnél, akkor abban is tudok segíteni.

Ajánlat küldése előtti konzultáció

A fenti kérdések megválaszolása után, de az árajánlatom elkészítése előtt beszélhetünk telefonon, vagy online, esetleg személyesen is. A személyes találkozás leginkább árajánlat elfogadása után preferálom. A kapott válaszokkal már én is felkészültebb leszek erre a beszélgetésre. Ingyenes a konzultáció.

Szolgáltatásaim

Kapcsolat

hello@mona-design.hu

Legyen neked is tárhelyed
a Sybell-nél

Copyright © 2019-2022 | Minden jog fenntartva | Winkler Mónika | Mona design | Weboldal készítés; Logó tervezés; Grafikai szolgáltatások

Scroll to Top